Hello, hello kaikki kpoppaajat eli Korea popin kuuntelijat. JYP Entertainment on kertonut että se aloittaa uuden boy groupin GOT7:in jäsenien julkistamisen 3.1 eli huomenna. Musiikkivideota voi odottaa 5.1 lauantaina. Ja groupin ensimmäinen lavadebyytti tulee olemaan 16 päivä tammikuuta ja ensimmäinen minialbumi 20 päivä tammikuuta. GOT7:in jäsenet tulevat ympäri maailmaa ja ryhmä on JYP Entertainmentin ensimmäinen hiphop ryhmä. JYP Entertainmentin riveissä esiintyy mm. boy group 2PM. 

http://youtu.be/bKtvDv7eykg

Sää se on edelleen mitä on. Nyt, kello 17.45, lämpötila on +2 astetta ja päivällä ilma oli sateisen harmaa ja suhruinen. 

Herrakissa nukkui yönsä sängyssä, mutta aamupalan jälkeen meni sohvalle. Neiti taas koisasi hyllyn päällä, mutta aamupalan jälkeen sängyssä. 

1% kasvava sirppi on 1 päivää vanha. Sirppi näkyy iltahämärässä matalalla lounaassa lähellä Venusta tänään. 

http://www.avaruus.fi/uutiset/kosmologia-ja-teoreettinen-fysiikka/ensimmainen-matemaattinen-todistus-tyhjasta-voi-syntya-uusi-maailmankaikkeus.html

Huomenna, 3.1 nimipäiviä viettävät: Elmo, Elmeri, Elmer, ruotsinkieliset: Elmer ja Helmer, saamenkieliset: Duttá, ortodoksit: Harto ja Malakia sekä epäviralliset: Helmeri. Nimpparionnea.