Ensi vuoden Nano siis on jo suunnitteilla. Mutta koska aiheesta en tiedä oikeastaan paljon pskaakaan, on tiedon keruu aloitettava jo hyvissä ajoin. Ja kerättäväähän riittää jos meinaan ja kun meinaan kirjoittaa vaihteeksi ihan luettavaakin. Ja koska ajattelin kirjoittaa sen tällä kertaa englanniksi, on keruu tuplaten tärkeämpää.

Kirjastossa on taas käyty ja lainasin ihan sitä Nanoa silmällä pitäen sen toisen kirjan. Michael Crichtonin Aikamatka. Ajattelin aluksi että kirjahan on täysin pitkäveteinen, tylsä, mutta nyt luulen että se siitä vielä jännittyy. Toinen kirja on loppuosa Tamara McKinleyn sarjalle ja on nimeltään Perintöosa. 

Eilisestä myrskystä joka kolisutteli kattopeltejä ja lepatteli markiisia, ei ollut tänään tietoakaan. Päivä oli silti harmahtava, aurinkokin kyllä näyttäytyi. Ulkona on -0,5 astetta pakkasta kellon ollessa 17.49.

Kissaneiti nukkui koko yön sängyssä ja taisi se herrakin nukkua. Ainakin aamulla löysin molemmat sängystäni. 

0% uusikuu on 29 päivää vanha.

Huomenna, 3.12 nimppareitaan viettävät: Meri ja Vellamo, ruotsinkielistä: Urda, saamenkielistä: Gierá, ortodoksista: Sauvo ja epävirallista: Merita, Vella, Merika, Merike, Meri-Tuulia ja Meri-tuuli. Nimpparionnea sankareille.