Tuo TV5:lta tuleva opetusmainos missä opetetaan miten paljon kasviksia ja marjoja ym pitäisi kakaroille syöttää. Ärsyttävää lässytystä vaikka onkin olevinaan hauska. Ampua tuollaisten tekijät pitäisi.

Se siitä valkoisuudesta. Tänäänkin oli niin harmaa päivä ja tihutti hieman vettä ja tuuli. 17.02, lämpötila ulkona on +5,5 astetta. Ja lehden lööpin mukaan olisi taas myräkkä tulossa. Saa nähdä.

Eilen tilasin Sokoksen nettikaupasta itselleni väriaineen. Shampoo josta bloggasin jokunen aika sitten, on tehonnut hyvin, hiukset eivät mene enää takkuun kun hieroo sitä ainetta päähän suihkussa. Ennen menivät. Joten ajattelin ostaa vähän väriä päähän. Kokeilen tällä kertaa sitä uusinta väriä, Oliaa. 

Kissat taasen ilahduttivat ja tukahduttivat minua yöllä. Vaikka herra nukkui pelkästään koko yön sängyssä. Neiti nukkui alkuyön sohvan selkänojalla. 

78% kasvava kuperakuu on 9 päivää vanha.

13.12 nimppareitaan viettävät: Seija, ruotsinkielistä: Lucia, saamenkielistä: Sáddja, ortodoksista: Lucia, Lusia, Seija ja epävirallisia: Lucian ja Luusia. Nimipäiväonnittelut kaikille.