Kello on jo 18.55 illalla ja lämpötila on +9 astetta. Kirjoitan tätä myöhässä koska NaNoWriMo on alkanut ja vaikka aloin kirjoittamaan jo puoliltaöin, jolloin lähtölaukaus kajahti, olen kirjoittaa naputtanut ahkerasti koko alkuillan. Olen naputtanut menemään jo päiväsanamäärän verran ja vielä vähän lisää jo tässä vaiheessa, ja lisää pukkaa, puoli kahdeksalta kai jatkan. Uskon, että saan 50,000 sanaa kokoon kuukaudessa. 

Päivä oli sateinen, harmaa ja lämpimähkö. Kävin tänään shoppailemassa paikallisessa joulupuodissa ja ostin sieltä aivan ihanan pipon ja huovutetun tirppalinnun, jonka nimi on Urho. Heh. 

27 päivää vanha kuu on 5% vähenevä sirppi. Merkurius on alakonjunktiossa ja Venus suurimmassa itäisessä elongaatiossa

Kissoille ei kuulu mitään ihmeellistä. He nukkuivat samoissa paikoissa kuin aikaisemminkin. Ei todellakaan kannata kirjoittaa mitään kun kissa on koneen vieressä, sillä yöllä, NaNoa aloittaessani, en tallentanut kirjoitustani ja jotenkin neitikisu häsläsi siinä jotain, niin kirjoitus katosi ruudulta. Siinä sitten kirosin hiljaa itsekseni, mutta onni oli mukana koska käyttämäni kirjoitusohjelma oli tallentanut jotenkin kirjoitukseni ja näpytellessäni osoitteen takaisin, kirjoitus nökötti siinä edelleen. Nopeasti vain kopioin sen ja tallensin koneelle. Huh, se oli täpärällä. 

Nimipäiviä huomenna, 2.11 viettävät: Topi ja Topias, ruotsinkielisistä: Tobias, saamenkielisistä: Tobejas ja ortodoksisista: Ahto, Aki, Into, Ohto, Tarmo ja Toivo. Onnittelut sankareille.