Nerokasta minä, nerokasta. Yritin siis tänään tehdä sen vesimarmoroinnin josta eilen oli juttua, koska löysin sopivan vesiastian. Lämmintä vettä siis sinne ja tasaiselle, vedottomalle paikalle. Sitten tiputin tipan kynsilakkaa sinne veteen. Mutta mitään leviämistä ei tapahtunut, kuten LivBoxin blogissa. Veden pinnalle jäi vain se tippa ja kun koetin sitä levitellä hammastikun avulla, se möykkyyntyi tikun ympärille ja veden päällä oli ikäänkuin sellainen rasvakalvo. Ja sen lakkatipan sai sitten nostettua sen tikun avulla siitä vedestä pois. Eli ei onnistunut. Ainakaan minulla. Möh :( 

Ilma on tänään ollut kuin koiranpennun riepu. Harmaa, rapainen, märkä. Onneksi ei sentään karvainen ja haise märälle koiralle. Vaikka koiraa ulkona käyttäessä tuossa päivemmällä, ulkona haisi aivan paskakalle. Sellaiselle sakokaivolle. Hienoinen lemahdus. Ei onneksi mikään pistävä. Ja nyt kun aikarauta tikittää 17.21, lämpötila on ulkona +10 astetta. 

Kissoilla on aivan selvästi koittanut talviaika, koska taas viimeyönä nukuttiin sängyssä. Saa nähdä miten aamulla menee taas Latzin märkäruoka. Kissatelkkaakin on katseltu ahkerasti. Ja sen toiminta on taas turvattu, kun ostin lisää siemeniä. 

18 päivää vanha kuu on 80% vähenevä kuperakuu ja kuu on pohjoisimmillaan. 

Nimipäivää viettää: Severi, ruotsinkielisistä: Severin ja Sören, saamenkielisistä: Sierge ja ortodoksisista: Jaakko.