Illalla taas nukkumaan mennessä sain oikein messeviä ajatuksia. Joo, todella. Mietin että sitten kun olen saanut laihdutettua 20 kg, alan kirjoittamaan muotiblogia jonka nimi olisi Taskuvenuksen matkassa. Mä haluun olla taskuvenus!!!!!!!! ( itkupotkuraivari ). Mutta ei taida tänäkään kesänä onnistua toi mun tavote mahtua Baywatch-Pamsu farkkushortseihin. Ne on niin ihanat, ne mitkä minulla on. Mutta ei, ehei tän rear-endin kanssa.

Niin joo ja sitte pitäs vielä oppia kirjottamaan nasevasti, niinku Carrie Bradshaw. Ja tietty pitäs hankkia kameraan paristot ( edelleen ) ja löytää aikaa kirjottaa.

Vähänkö Paratiisin Kimmo on cute? Tiedättehän sen Subin sarjan, Paratiisi? Absolute Parhautta muuten, on iltapäivällä, suihkun jälkeen keittää tsufeet ja sen jälkeen katsoa Gwyneth Espanjassa. Jestas se Mario Batali on ihana. ( Älkää hyvät ihmiset edes kysykö mitä tässä höpötän ).

Onneksi, ONNEKSI äitienpäivänä sää kuulemma lämpenee. On tässä saanutkin jo palella ahteri jäässä ja on JO toukokuu. Jos lämpenee, kissat pääsenevät ulos.

Ai niin, opetin tänään taas matematiikkaa ja pelautin yhtä peliä oppilailla.