Minä vihaan sinisiä aamuja
jotka repii unen porteilta
sieltä jonne luulin jääneeni


Täydellinen väsymys. Tänään oli ihan mielenkiintoinen päivä työssäoppimassa, mutta väsyttävä. Tuntuu kuin olisin seisonut koko päivän, etten olisi istunut ollenkaan. Se saattaa johtua tilanteesta johon jouduin/pääsin mukaan. Selostamatta nyt sen tarkempaan, siinä joutui käyttämään, sanotaan vaikka näin, omaa painoaan ja jalkojaan.

Loppuiltapäivästä olin kaksi tuntia vielä ip-kerhon puolella. Siellä oli kolme ulkomaalaistaustaista tyttöä, samasta maasta lähtöisin, luulisin, mutta kahdella heistä on oman maalainen nimi, yhdellä ihan suomalainen ( adoptoitu ehkä ? ). Siinä sitten mietin että ymmärtävätköhän nuo kyseiset tytöt että he ovat samasta maasta vaikka erilainen nimi. Onkohan se heistä hieman hämmentävää? Vai tajuavatko he vielä kyseistä asiaa.

Paikan miestarjontakin on tullut tarkastettua. ( Totta kai se pitää tarkastaa ). Yksi täydellisen ihanan söpö miehenpuoli löytyy tarjonnasta ja yksi melko söpö sijainen. No, eihän sitä sentään olla miestä metsästämässä, mutta... Ja miksipä kukaan nyt yleensäkään leidiin ihastuisi. Varsinkaan niin hyvännäköinen ihminen kuin se toinen herra on. Tällainen tavallisen näköinen tuhraaja ei ikinä kyllä saisi komeaan lankeamaan.

Leidi on saanut uudet patjat sänkyynsä. Aika korkea kasahan niistä tuli, edellisen lätyn jälkeen. Pehmoiset ovat, mutta jotenkin ne häiritsevät lättyyn tottunutta leidiä. Ja ensimmäinen yö meni kuumissa oloissa ( lämpö nousee ylös ). Leidi miettii ihan kauhulla että toivottavasti patterit eivät temppuile ensi kesänä samalla lailla kuin toissa kesänä. Silloin kyseiset härvelit posottivät mennä, täydellä teholla, vaikka termostaatti oli kiinni. Leidi suurinpiirtein huusi armoa, nukkuin vartalo mustelmilla ja kuhmuilla lattialla ja yritti kuoriutua nahkoistaan, niin kuuma oli sisällä. Melkein kuin viime kesänä ulkona.

Karvahanuritkin ovat tehneet ensimmäisen vuotuisen ulkoilunsa. Neidillä kuin herrallakin meno oli sitten sen mukaista. Vauhtia riitti kummallakin vaikka herra ei yleensä liikauta paljon karvahanuriaan ( leikattu kolli --> laiskamato ). Mutta tälläkertaa ei liikettä puuttunut. Huomenna taas kenties ulkoillaan. Jos sää suosii. Kuuleman mukaan pitäisi sataa. Mutta pääsiäisenä sitten kuulemma paistaa taas ja on lämmintä.