Ei enää ääntä
Ei vankilaa
Tyhjästä peiton
Pehmeimmän saa
Ei enää ääntä
Ei vartijaa
Saavuthan kerran
Mut noutamaan

Tänään tehtiin taas korvat sauhuten projektityötä. Koko päivän. Leidi on aivan varma että hänen aivonsa nyrjähtivät tai jotain ja käteen tuli jännetuppitulehdus ainakin. Niin paljon siinä kirjoitettiin. Ja koska leidin ryhmässä on yksi jota leidi ei olisi valinnut suurin surminkaan ryhmäänsä, oli tämä päivä vielä kaksin verroin kamalampi. Ei enää ikinä tällaista. Loppupäivän ( about tunnin ) leidi joutui tekemään työtä tämän tyypin kanssa kaksin koskapa leidin mukavat ( oikeasti mukavat ) kaverit samasta ryhmästä feidasivat ja läksivät pois, jättäen leidin kahdestaan sen tyypin kanssa. Oh joy. Projektityö = katastrofi. Mutta ryhmä päätti yksimielisesti että tehdään niin paljon kuin keretään, läppästään kaikki yhteen ja palautetaan se sellaisena kuin se on, oli kesken eli ei. Leidiä ei enää paljon hetkauta, kunhan vain pääsee läpi. Mieluummin olisi tehnyt kuusi koetta aineista joita projektityö käsittelee kuin tuon pskan. 

Leidi totesi että leidi alkaa tulla vanhaksi. Juuri äsken, leidi ajatteli että tähän aikaan tai hieman myöhemmin, leidin luokkakamut alkavat pukeutua kauniisiin vaatteisiin ja suuntaavat viihteelle viettämään/juhlimaan viikonloppua. Ja mitä tekee leidi? Pukee mukavaa päälle, keittää kahvit ja tapittaa telsua/hengaa netissä. Niin se on ikäero hauska juttu.

Puhumattakaan sitten siitä tosiasiasta että melkein jokaisella leidin luokkatoverilla on se toinen osapuoli siinä kainalossa ja leidillä itsellään ei ole ketään. Joskus ( aina välillä ) sitä kaipaa sitä significant otheria siihen viereen. Mutta leidi on päättänyt että ei mene ikinä naimisiin. Seurustella voi ja kenties mennä kihloihin, mutta naimisiin, ei ikinä. Avoliitto on ihan hyvä liitto. Mutta sitä tuskin tarvitsee ajatella että ollakko vai eikö, koskapa leidi ei tule ikinä löytämään ketään täältä Takamailta.

Kissat, nuo mahtavat kotijumalani/jumalattareni. Herran pallukka vetää taas hirsiä tuulikaapissa ja neitiliini koisaa sohvan selkänojalla.

Sää tänään Takamailla. Tuulista, lumisateista, ajoittain poutaa. Lämpimähkön viileähköä. Eilen oli sähkökatkoksia pariin otteeseen. Miten riemullista.