Oh, oh
I want some more
Oh, oh
What are you waitin' for?
Take a bite of my heart tonight
Oh oh
I want some more
Oh oh
What are you waitin' for?
What are you waitin' for?
Say goodbye to my heart tonight

Ajattelin taas päivittää hieman tekemisiäni ja menemisiäni. Koulussa on alettu tekemään projektityötä, joka on leidin mielestä todellinen royal pain in the arse, eli todellinen mieliharmi. Katastrofi. Ei siitä mitään tule. Ja tässä paikassa leidistä tuntuu että tämä kaikki on jo kerrottu aikaisemmin. Joten ei siitä enempää.

Leidi ajatteli ruveta kohkaamaan että hänellä on jonkinlaista menoa, eräänlaista sutinaa eräältä deittisivustolta ( kyllä, leidi käyttää sellaista ) bongaamansa irkun kanssa, mutta eihän se ole totta. Kerran on vain mailaitu puolin ja toisin. Mutta jotenkin tuntuu että "Oh oh, I want some more".  Herra vaikuttaa ihan söpöltä eikä leidi ollenkaan muista että hän on kaksi vuotta nuorempi kuin leidi. Mukavan näköinenkin on ja hauska. Mutta leidin mieliharmiksi herra asuu Irlannissa. Mutta saahan tyttä unelmoida, right?

Mitäs kissat sitten ovat tehneet. Eivätpä paljon mitään. Nukkuneet, syöneet ym. Leidi on alkanut antamaan bebeilleen, karvahanureilleen pussimärkää ruokaa. Se näyttää menevän paremmin kuin purkista lapettu. Mutta raksut menevät sitäkin paremmin.

Sää on ollut vaihtelevaa. Pakkasta ja lauhaa. Lunta, räntää, vettä. Huomiseksi on luvattu Takamaille pakkasta taas, tänään tuli lunta.

Tässä teille viimevuotista satoa. Ensilumi ja kirkon tapuli.

1297182805_img-d41d8cd98f00b204e9800998e