Olisihan se tietysti paremminkin voinut mennä. Mutta minä vain olin jotenkin jumissa. Syyttäkää viikonloppua ja sitä että opettajani tuli käymään tänään, väliarvioinnissa. Jännitti niin pirusti. Mutta se meni ohi, kun ei haukkuja mistään pieleen menneestä asiasta tullut. Ei huutoja ei mitään.

Tänään taas syötettiin, vaihdettiin vaippoja ja niin edelleen. Päivän paras asia ( ja samalla uusi ) oli erään asukkaan saunottaminen. Rullasin hänet saunaan, hän saunoi aikansa ja kutsui sitten minut ja sitten pesin hänen hiuksensa/vartalonsa ja rullasin takaisin huoneeseen. Sitten puettiin ja vaihdettiin vaippa. Kaikki meni hyvin. Käytin ekaa kertaa nosturia soolona. Alkaa jo sujua sen käyttö myös lennossa eli vauhdissa. Ja huomenna ei olekaan iltahuki vaan aamu. Vaihdettiin niitä. Tällä viikolla ei ole ollenkaan iltahukia.

Kissat, kissat, nuo omat söpöläiseni. Minttu-neiti-nöttiäinen on taas keksinyt että hei, kirjahyllyn ylimmässä hyllyssä on taas hauska nukkua. Noh, lämpö kohoaa ylöspäin. Kollinpallukka Mökö on keksinyt että minun kenkien päällä on mukava nukkua ( imppaa tietysti kenkätuoksuja, hah ). En tajua mikä idea hänellä on siinä. Nyt nukutaan tosin sohvalla.