No, en todellakaan. Sammun joka ilta kun saunalyhty, nykyään. Ei mitään vaikeuksia saada unenpäästä kiinni.  Minun olisi pitänyt lukea se hemmetin plarikin (hemmetin tehtäväpino ) ennenkuin menin tuonne työssäoppimaan, mutta en ole niin tehnyt. Nyt pitää se sitten viimeistään lukea.

Tänään oli vuorossa sitä samaa vanhaa tuttua huttua. Vaippojen vaihtoa, syöttämistä, pesuja. Tänään ei tullut oikeastaan muuta uutta kuin se että laitoin itse, yksinäni ruoan eräälle asiakkaalle. Ja toisen vaipan vaihdoin yksin. Mutta se oli helppo keikka. Ensi tiistaina, ohjaava opettajani tulee käymään ja sitten kuulen kuinka huonosti on mennyt. Hieman pelottaa että mitähän sieltä ohjaajan puolelta ( siis sen joka ohjaa minua työssäoppimispaikassa ) tulee. Mutta toisaalta, mitään pahaa ei ole kuulunut keneltäkään ja kait he olisivat jotain sanoneet jos jokin olisi minulla mennyt huonosti. Niin ainakin luulisin.

Tänään taas näkyi pää ikkunalla kun tulin kotiin. Minttu-neiti siellä odotteli jo, katseli että milloinka se mamma tulee takaisin. Nyt nukutaan radion päällä ja kompuutterin takana, masut täynnä. Ulos ei valitettavasti taideta mennä tänä viikonloppuna koska on niin kylmää ja samanlaisena se jatkuu yli viikonlopun.