Niin, ei mitään muuta tekemistä kun katella kun kissat, nuo kotijumalani, maata pötköttävät kumpi missäkin. Mökö-herra makaa taas tyypillisessä Mökö-asennossa sohvan selkänojalla ja Minttu-neiti makaa kahvinkeittimen takana ( joka muuten on aivan ihana, ihastuin siihen heti kun sen sain, vaikka se onkin vanha ).

Eräs nimeltämainitsematon henkilö sai minut hurahtamaan kenkiin ( vaikken niitä voi ostaakaan, damn it ) ja lempiblogistini ( onko se edes sana? ) esitteli minulle Minna Parikan. Eilen sitten vierailin Minna Parikan sivuilla ( pitikö niin tehdä, mitä, pitikö? ) ja perskuta sentään niitä kenkiä. Aivan liian ihania, mutta aivan liian kalliita. Sivuille siis linkki tuossa Minna Parikan-sivuilla-sanassa. Sieltä sitten klikkaat sanaa kengät ja ah, olet taivaassa, jos satut olemaan kenkäfriikki ( ja omistamaan moneya, lots of it ).  

Sitten tänään selasin Sokos/Emotionin kuvaston ja voi. Ihania tuotteita. Tahdon. Ihastuin varsinkin Emotionin uuteen We Care Icon-sarjaan, joka tukee Operaatio Merenneitoa ja jonka jokaisesta myydystä tuotteesta menee 5 senttiä Itämeren suojeluun. Tämä sarja on Emotionin ja Sokoksen oma kosmetiikkamerkki ja se lanseerattiin huhtikuussa, 2010. We Care Iconin kantavana ajatuksena on vastuullinen luonnollisuus ja sen värikosmetiikkatuotteet on valmistettu Euroopassa puhtaista ja turvallisista luonnon raaka-aineista. Ne sopivat myös herkkäihoisille ja kaikkein tärkeintä, ainakin minulle on että NIITÄ EI TESTATA ELÄIMILLÄ. Kiitos siitä.

 

 

t-magneticgloss.gif
Magnetic Lip Gloss Tämä huulikiilto tekee huulista pehmeät ja kiiltävät.
 
t-wonderslash.gif
Perfect Cover Highlighter

Voisin ajatella kokeilevani tätä tuotetta koska se lupaa auttaa ripsiä kasvamaan nopeammin, jopa millin kuukaudessa ja tekee niistä näyttävät, pidentämällä ja vahvistamalla niitä.
Sarjan tuotteet näyttivät lisäksi erittäin herkullisilta vaikka nettisivuilla niistä ei ole vilaustakaan.
Nämä kynsilakat kuuluvat myös We Care Icon-sarjaan. Söpöjä, no?

Icon_lakat_2_521x.jpg&D=true

Minä en nykyisessä tilanteessa voi laittaa kynsilakkaa ( perhanan työssäoppiminen ) mutta kunhan rahaa tulee ja työssäoppiminen loppuu, tämä tyttö taitaa mennä tsekkaamaan Lohjan Emotionin ( Hell, onko siellä edes sellaista ). Nämä beibit maksavat VAIN 5,90 €. Not bad.