Mulla oli teoria. Teoria siitä miksi naiset tykkää pitkistä miehistä. Mutta mä en enää muista sitä *Okei, nyt joku ottaa pois sen Cappuccino kahvijauheen häneltä, hän on saanut sitä tarpeeksi* Ei, ei ei, älkää viekö sitä. Mä tarviin sitä. Ja mä sitäpaitsi tarviin myös mun kameran latausjohtoa. Mutta mä en muista minne mä oon sen lykännyt. 

Eikun oikeesti, mulla oli joku teoria. Ja sen teorian sain katsoessani The Ugly Truth:ia, jossa on toisena päätähtenä ah niin ihana Gerard Butler. *hiljaa sinä siellä. Ei mitään mutinoita. Gerard on just about jumala* Eilen/tänään katsoin leffan nimeltä The Olympus has fallen ( en muista mitä se on Suomeksi ) ja tässäkin oli päätähtenä Gerard Butler. Hän on pitkä, hän on komea. Ainoa piirre josta en hänessä pidä, on hänen suunsa. Se on jotenkin outo. Mutta se aksentti. *anteeksi jos kuolaan näppäimistöllesi*

Tänään leffaputkessa on ainakin MIB3 ja kenties MIB2. Siinä välissä ajattelin katsoa Castlen. 

Camptarinasta on vielä tarkastamatta muutama asia. Pitää kirjoittaa pari asiaa ylös. Ja kirota jos joutuu töihin. Voisin kirjoitella tähän vaikka mitä tulevasta tarinastani, mutta en siltikään voi. Nimittäin jos kaikki menee hyvin ja saan jutun kirjoitettua, ja siitä tulee hyvä, tahtoisin lähettää sen kustantajalle ja siitä tulisi kirja. Joten en halua pilata iloa spoilereilla. *ikäänkuin joku tätä blogia lukeekaan* 

Miss Kitty nukkuu juuri tällähetkellä sohvalla kerällä. Heille on tullut joku outo himo rouskuttaa raksuja aivan ylenmääräisesti ja märkä ruoka ei kelpaa kuin illalla. Mister Cat kävi juuri syömässä niitä raksuja. Ja niidenkin pitää olla niitä masuraksuja, niitä jotka tekevät hyvää näiden masuille. 

Viime yönä en nähnyt mitään mielenkiintoisia unia. Harvoin minä sellaisia edes näen. Ja vaikka jotain näkisin, en niitä enää aamusella muistakaan. Kenties on niin että muistan vain mielenkiintoisimmat. Tai sitten en oikeasti näe mitään unia. Olen siis tylsä.