Neitikissa on ollut vähän oudon tuntuinen jonkun aikaa. Aloin ajattelemaan että hänellä saattaa olla taas masuvaivoja. Tänään annoin hänelle matokuurin joka ei ollut mitenkään helppoa sillä katit eivät jostain kumman syystä pidä siitä että heille tungetaan ruisku kitusiin. No, olen kolmen päivän ajan ainakin leikittänyt myös pikkuneitiä enemmän kuin normaalisti ja nyt vaikuttaa siltä, että neiti on vain mököttänyt koska ei ole saanut tarpeeksi huomiota. Viime yön hän nukkui alussa radion päällä ja loppuyön sängyssä. Herrakatti nukkui koko yön sängyssä. Ja kai tuo matolääkekin alkaa jo vaikuttaa. Ja annan ehkä tänään vielä hyvää tekevää jogurttia neidille niin eiköhän se taas siitä. 

Tänään oli taas aivan järkyttävän kylmää. En vieläkään ymmärrä miten olen joskus aikaisemmin käynyt pitkälläkin lenkillä -20 asteen pakkasessa. Päivä oli siis taas aurinkoinen ja hivenen tuulinen. Nyt kun kello on 17.23, pakkasta on siinä -10 astetta. Kenties on vetämässä pilveen koska pakkanen ei ole enää niin kylmä kun eilen kun oli poutaista. 

99% täysikuu on 14 päivää vanha. 

Huomenna 16.1 nimppareitaan viettävät: Ilmari, Ilmo, ruotsinkielistä: Germund ja Gudmund, saamenkielistä: Iđga ja ortodoksista: Leila, Leonilla, Priska. Hyvää nimipäivää kaikille.