http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/nain-lumipyry-etenee---viikonloppuna-paukkupakkasia/2430038

Että tällä tavalla. Kyllä se talvi sieltä eteläänkin tulee. Tänään tuli hieman lunta päivällä. Sellainen pieni minipyry. Mutta plussan puolella silti oltiin. Päivä oli muuten poutainen ja aurinkoinen. Illemmalla tosin sitten veti pilveen. Ja nyt kun kello on 17.56, lämpötila on +1 aste. 

Eilinen LivBoxi oli iloinen yllätys. Sisällä oli kaiken kivan lisäksi sellainen suklaaylläri. Kaikkea kivaa oli muun muassa mini tuoksunäyte Katy Perryn Killer Queen. Olen aina ajatellut että naisten parfyymit tuoksuvat liian äiteliltä, mutta Killer Queen, jos se ei olisi liian kallista, ostaisin. 

Lintulaudalla kävi taas tohina. Oli varpusta, tiaisia, tikkaa ja lensipä närhikin pihan läpi. 

Herrakissa nukkui taas koko yön sängyssäni, mutta neitikissa tuli vasta aamuruokailun jälkeen sinne. Neiti nukkui siis yönsä jossain muualla.

8% kasvava sirppi on 2 päivää vanha. Kapea kuunsirppi on lähellä Venusta iltahämärässä. 

Huomenna, 6.12, Suomen itsenäisyyspäivänä, nimipäiviään viettävät: Niilo, Niko, Niki, Niklas ja Nikolai, ruotsinkielistä: Nicolas, Niklas ja Nils, saamenkielistä: Nibá, Nigá, Nigo, Nihkke, Nihkko, Niillas, Nilá, Nillá ja Nilsa, ortodoksista: Niilo, Niko ja Nikolai sekä epävirallista: Nicky, Nikolas, Niku, Nick, Nikke, Nicole, Nicklas, Nico, Niilas, Nikki, Miklas, Niilus ja Nicola. Nimpparionnea.