Niin että taas pitäs tulla kylmää säätä, niin ainakin MTV:n sivusto sanoo. Että maanantaina tulisi jäätävää säätä. Nytkin kellon ollessa 17.30, ilman lämpö on -4 astetta pakkasta. Päivä oli taas harmaa. Mutta lunta ei satanut. 

Kohta pitää alkaa leipomaan joulua. Ajattelin normitaateli kakun lisäksi, kokeilla kahvi-taatelikakkua. Olen aika haka leipomaan ja saan taatelikakusta aina mehukkaan, kun kukaan muu meidän perheestämme ei siinä onnistu. Joten nyt kokeilen tuollaista erilaista. Ihan vain huvin vuoksi.

Katit nukkuivat taas kumpi missäkin. Herrakissa kävi möyhentämässä minun päänahkaani tyynyllä. Siinä se leipoi sitä ja huristi. Ihan kiva herätä unesta sellaiseen että kynet työntyvät päänahkaan.

37% kasvava sirppi on 5 päivää vanha.

Nimipäiviään huomenna 9.12 viettävät: Anna, Anne, Anni, Anu. Anneli, Annika, Annikki ja Annukka, ruotsinkielistä: Anna, Anne, Anneli, Annette, Anni ja Annika, saamenkielistä: Ánná ja Ánne, ortodoksista: Anita, Anja, Anna, Anneli, Anni, Anu ja Hanna sekä epävirallisia: Annu, Annastiina, Annamari, Adina, Ann, Annemari, Anuliina, Annele, Annariina ja Annica. Nimpparionnea kaikille sankareille.