Ihanainen LivBoxini, ensimmäinen sellainen saapui tänään. Mutta hieman oli pettymyksenä se, että boksi oli niin pikkiriikkinen, että ei sitä oikein boksiksi pysty sanomaan. Enemmänkin se on rasia. Tavaroita siellä oli tasan viisi, ei sen kokoiseen enempää mahtuisikaan. 

Tuotteina oli siis Vichyn päivävoidetta, Batisten kuivashampoo, Peppy Galoren puhdistusöljy, IdHAIRin hiuskiinne ja Cailapin meikkisieni. Hehkutusta seuraa myöhemmin enemmän kuvien kanssa.

Päivä on ollut sateinen, harmaa ja melko ikävä ja lämpötila on nyt 18.36 aikaan +8 astetta. 

NaNoni jatkaa rullaamista tasaiseen tahtiin. Sanoja on koossa jo 9967 eli kohta on 10K rikki. Välillä on esiintynyt tökkimistä, mutta rullaa silti. 

Neitikissa, joka koisi yön taas sohvalla, sai aamulla jonkun ihme hepulin ja minun tervehtiessäni häntä rapsuttamalla, hän alkoi potkimaan ja puremaan kättäni. Herrakissa, joka nukkuu taas patterin lähettyvillä tuulikaapissa, nukkui yönsä vakipaikallaan. 

Kuu on 1 päivää vanha 1% kasvava sirppi.

Nimipäiviään huomenna 5.11 viettävät: Reima, ruotsinkielisistä: Magna, Magnhild ja Torhild, saamenkielisistä: Rijá ja ortodoksisista: Joona, Joonas, Kai ja Kalle. Hyvää nimipäivää sankareille!