Kello on 17.58 ja lämpötila +3,4 astetta, tänä pimeänä iltana. Sää päivällä oli aurinkoinen ja poutainen, mutta tuulinen, iltaa kohden pilvistyi tosin.

NaNo menee eteenpäin fillerien seuratessa toisiaan. En tunnu saavan mitään kunnollista jännitystä ja actionia aikaiseksi joten kökön voimalla seilattaneen tämä NaNo maaliin. 

Nää täällä sivulla on luvannu jo pitkään että tulee paljastus mikä on luetuin artikkelini, mutta vielä pitävät jännityksessä ihmistä, mokomat. 

Kissaherra ei ole tänään vielä leiponut minun olkapäätäni. Sänkyyn hän kuitenkin tulee nukkumaan kun neiti pysynee hyllyllä, kuten viimekin yönä.

15 päivää vanha kuu on 99% täysikuu. Se on lähellä Aldebarania yöllä ja Merkurius on suurimmassa läntisessä elongaatiossa. 

Huomenna, 19.11 nimppareita viettävät: Liisa,Elisa, Eliisa, Elisabet, Elise ja Liisi, ruotsinkielistä: Bettina, Elisabet, Elise, Lisa, Lisbet ja Lisen, saamenkielistä: Eliissá, Liisá, Liissá, ortodoksista: Päiviö ja epävirallista: Melissa, Elisabeth, Sissi, Elisi ja Sisi. Nimpparionneaaaa!