Minulla oli tapana juoda konjakkitryffelin makuista kahvia kirjoittaessani NaNoani, mutta se loppui. Ostin tänään uusia makukahveja, Irish Coffeen ja Valkosuklaa amaretton makuisia ja voi kun on hauskaa taas.  

Päivä oli tänään harmaa. Iltapäivällä alkoi vähän tuulla. Nyt kun kello on 18.04, lämpötila on +5 astetta. 

Viime yönä oli taas kissat nukkumassa sängyssä, mutta koska herrakatille tuli kuuma, hän päätti kurmauttaa neitikisua, ikäänkuin sanoen, että hänellä on kuuma täällä sängyssä, joten et sinäkään sitten nuku täällä. Joten kumpainenkin lähti sängystä. 

24 päivää vanha kuu on 33% vähenevä sirppi. Kuu on lähellä Marsia aamuyöllä. 

Tämä on aivan totaalisen ihana pätkä: 

http://youtu.be/18-xvIjH8T4

28.11, huomenna siis, nimppareita viettävät: Heini ja Kaisla, ruotsinkielistä: Sten, saamenkielistä: Suoinná, ortodoksista: Arho, Tapani, Teppana ja Teppo, epävirallista: Kaisli. Onnea.

 

So, I had this habit to drink a coffee that tasted like cognac-truffle, when I was writing my Nano, but it's finished now, no more. But today, happy me, I bought a new ones, one tastes like Irish Coffee and the other like whitechocolate amaretto. I'm happy happy happy again.

The day was gray today and it started to wind a bit in the afternoon. Temperature is +5 degrees Celsius. 

Last night, my cats were both sleeping in my bed. But it became too hot, so my Mr. Cat decided to tease my tiny Miss Kitty away because it was too hot for him. So he chased away Miss Kitty and left himself too. 

24 days old moon is 33% waning moon. And the moon is near Mars at small hours.