Lupasin teille esitellä ekan LivBoxini, joten täältä palaa. Sain sen siis maanantaina ( muistaakseni ). 

Boxin mukana tulivat siis:

IMGP0586-normal.jpg

Vichyn Idéalia päivävoide. Hieman saippuamainen tuoksu tässä, mutta miellyttävä kuitenkin.

IMGP0585-normal.jpg

Cailap by Mariela Sarkima The Sponge-meikkisieni. Tämän pitäisi olla pitkäikäinen ja pestävä.

IMGP0584-normal.jpg

Batisten kuivashampoo. Esittelypuheen mukaan tämän pitäisi tehdä hiuksista välittömästi puhtaan ja raikkaan tuntuiset.

IMGP0583-normal.jpg

Peppy Galoren Diva-puhdistusöljy. En ole koskaan tällaisia käyttänyt, mutta mielenkiinnolla odotan ensimmäistä käyttöä. Sisältää mm. rauhoittavaa manteliöljyä ja ihon vaurioita korjaavaa kehäkukkauutetta. Tämä on valmistettu täysin luonnollisista raaka-aineista.

IMGP0580-normal.jpg

IdHAIRIN pitkäkestoista tukea antava hiuskiinne, joka on vettähylkivä ja sisältää provitamiini B5, silkkiproteiinia ja UVB-aurinkosuojan. 

Yritäpäs itse kirjoittaa blogipäivitystä tai jotain muuta kissan yrittäessä puskea kättäsi kokoajan vierestä. Neitikissa kun tuossa kovasti yrittää sabotoida tekemisiäni. Hän nukkui yönsä sohvalla ja herrakissa sängyllä, lukuunottamatta taas sitä hetkeä, jolloin kömpi tyynylleni ja lösähti siihen koisaamaan. 

Päivä oli aurinkoinen, tuuleton ja lämpimähkö ja kellon ollessa 18.52, lämpötila on +4 astetta.

3 päivää vanha kuu on 11% kasvava sirppi. Se on eteläisimmillään ja lähellä Venusta iltahämärässä. Saturnus on konjunktiossa.

Nimipäiviään viettää huomenna 7.11: Taisto, ruotsinkielisistä: Erin, Glenn ja Kevin, saamenkielisistä: Diijá ja ortodoksisista: Kaisa, Lasari ja Lasse. Onnea nimipäiväsankareille.