Että tänään piti alkaa myrskyämään kunnolla. Että pellit lentäis katoilta. Että olis sähkökatkoksia joiden takia Fortumki lähetti sellasen tekstarin missä kerrottiin heidän varautuneen ylimääräisillä vikakorjaajilla. Tämä lähetettiin ihan kahteen kertaan mulle. Mut ei, nyt ku kello on 18.22 ja lämpötila +5, tiedossa on vain yksi sähkökatkos ja ihan hillityn hallittu tuuli. Ei mikään myrsky. Päivä oli siis aurinkoinen vaikka luulin että olisi kaiken lisäksi sateinen. Ja tuuli tietysti, mutta ei mitenkään peltejäirrottavasti. 

Nanossani olen edennut jo melkein 40K sanaan vaikka nyt onkin ollut tavanomaista tukkoisempaa ja ensimmäisestä Nanostani uhkaa tulla fillerikökköpökäle. Mutta aion silti selättää kyseisen Nanon ja osallistua paremmalla ensi vuonna. Minulla kun on aikaa varautua siihen kunnolla. Etsiä tietoja ja niin edelleen.

Neitikissani on selvästi tykästynyt hyllyyn koska on nukkunut jo pitkään siellä. Hän on myös tykästynyt kahvini tuoksuun, koska olen hänet yllättänyt tuoksuttelemasta kupiltani kun se on kahvia täynnä. Kliffaa sitten juoda sitä kahvia kun siellä uiskentelee katin karvoja. Herrakissa koisaa kiltisti sängyssäni ja jää siihen vielä senkin jälkeen kun nousen ylös. Sen verran uninen on pötkäle, että mulkkaa minua pahalla silmällä kun yritän houkutella hänet ylös kun pitäisi pedata sänky. 

Vaikka ilma onkin pilvinen juuri tällä hetkellä täällä päin Suomenniemeä, kuu on silti 14 päivää vanha, 99% täysikuu. Täysikuun ajankohta sattui kello 17.16, se on lähellä Plejadeja yöllä ja on myös leonidien maksimi

Nimipäiviään viettävät 18.11: Tenho, Jousia ja Max, ruotsinkielistä: Max, saamenkielistä: Juoksa, ortodoksista: Rauno ja Romana sekä epävirallista: Lumo ja Maksim. Nimipäiväonnea!