Taidan sittenkin selviytyä maaliin voittajana. Tänään on siis Nanossa taas kirjoitettu huima määrä sanoja kasaan ja *insert tähän rummun pärinää ja hurjaa tuuletusta sekä voitontanssi* 40K on koossa, melkein jo 41K. Kirjoituspäiviä on vielä 11, mutta kirjoitettavaa 9125 sanaa enää. Aika huima tunne. Ja innoissani jo odotan ensi vuotta. Tuntuu, että vaikka tämä on vielä kesken, siihen on liian paljon aikaa. Virallisen Nanolaskurin mukaan, saisin tarinani valmiiksi 25 marraskuuta. What a feeling. Kun tietää kirjoittaneensa romaanillisen verran sanoja kuukaudessa. 

Kello on siis 18.29 ja lämpötila +3 astetta. Ilma oli aurinkoinen ja poutainen, tuuleton päiväpuolella, mutta iltapäiväksi ilma pilvistyi niin että taivas oli harmahtava ja aurinko paistoi sellaisen verhon takaa.

Minun pienellä neitikissallani on sellainen kummallinen tyyli, että sen pitää aivan välttämättä haistella kahvikupilliseni. Herran on aivan pakko puskea sitä niin että se kaatuu. Onneksi vasta tyhjänä tietenkin vaikka yrittää se myös puskea täytenä sitä. Neitikissa jäi nukkumaan sohvan selkänojalle taas viime yönä. Yllätyksekseni herrakissa nousi ylös sängyltäni aamulla eikä jäänyt köllimään siihen. Sain jopa pedata kunnolla.

92% vähenevä kuperakuu on 17 päivää vanha. 

Huomenna 21.11 nimppareita viettävät: Hilma, ruotsinkielistä: Hilma, saamenkielistä: Hilbmá, ortodoksista: Maija, Mari, Maria, Marja, Marjatta ja Meeri. Onnea kaikille.