Oikeasti, miten joku voi olla rakastunut pipoon. Mutta minä olen. Siihen minkä ostin eilen. Se vaan on sellainen juuri minunlainen pipo. Siinä on kaksi tupsukkaa sivuilla ja ne muodostavat sellaiset korvat. Ja se vaan nyt on niin ihana ja söpö, että sitä on pakko rakastaa. Lupaan että saatte kuvan siitä, vaikka huomenna. 

NaNo on käynnistynyt aivan upeasti. Yli neljäsataa sanaa jo koossa ja lisää tulee, kunhan kerkeän kirjoittamaan. Jotenkin niin upea tunne, kun huomaa, että osaa ja pystyy. Sellainen että nyt lähden lentoon. Somebody stop me. No ei. 

Sain eilen esisaapumisilmoituksen paketista joka saapunee postiin piakkoin. Veikkaan että siinä on ihanainen LivBoxini. Ihan jännittää sekin, mitä siellä on ja lupaan ja vannon hehkuttaa sitä ja niitä tuotteita marraskuun jälkeen. 

Vieläkään ei ole tarpeeksi viileä että neitikissa tulisi takaisin sängylleni, öh, hänen sängylleen nukkumaan vaan sitä koisitaan sohvalla. Herrakissa kyllä nukkuu siellä yönsä. Eilen kun olin jättänyt korkkarini, ne ainoat jotka omista, vaatekaapin ulkopuolelle, herrakissani päätti antaa niille hieman kyytiä. Ennenkuin kerkesin ne pelastamaan, kattimokoma otti ne tassujensa väliin ja potki niitä oikein innolla. 

Päivä oli harmaa ja nyt, kellon ollessa 18.39, lämpötila ulkona on +6 astetta. Satanutkin on tänään. 

1% vähenevä sirppi on 28 päivää vanha ja kapea kuunsirppi näkyy matalalla itäkaakossa aamuhämärässä. 

Huomenna, 3.11 nimipäiviä viettää: Terho, ruotsinkielisistä: Erland, saamenkielisistä: Bážá ja ortodokseista Ossi. Hyvää nimipäivää sankareille.