Kahden vaiheilla ja kahdessa asiassa. Ensimmäinen asia on se, että kirjoitanko NaNoWriMo tarinani englanniksi vai suomeksi. Suomeksi kirjoitettu vaatisi tuplasti aikaa, koska englannissa on kaikennäköisiä täytesanoja, in:it ja on:it ja out:it ymsyms. Toinen on se, että harkitsen todella kovasti, ihan koston vuoksi, erään deittisivuston haukkumista. Jospa vain tässä ensi kerään kunnolla raivoa ja annan sitten palaa, täydeltä laidalta. Ne paskiaiset kun eivät saa päästä ihan niin vähällä ja jos voin vähän jarruttaa niin sitten teen niin. 

Mutta takaisin NaNooni. Houkutus olisi todella suuri kirjoittaa se englanniksi. Osaisin tehdä sen, mutta haukkaisinko liian suuren palan silti, ensimmäisenä vuotenani. Vielä on jokunen päivä aikaa päättää ja sitten pitää vain antaa palaa. 

Kissoille ei oikeastaan kuulu mitään ihmeellistä. Kummatkin hotkaisivat Latzin hyytelöruoan aamulla ihan yhdessä vilauksessa. He eivät enää pidä sellaisesta ruoasta jossa liha on paloina, vaan sen pitää olla nimenomaan hyytelöä. Ja tuo ruoka oli todella hyytelöä. 

Kuu on 19 päivää vanha ja 72% vähenevä kuperakuu. On myös Leo minoridien maksimi. 

Nimipäiviään viettävät tänään: Asmo ja Rasmus, ruotsinkielisistä: Fjalar ja Rasmus, saamenkielisistä: Algebeaivi, ortodoksisista: Aarre ja epävirallisia nimipäiviään viettää: Renne. 

 

P.S +11, kello 18.08