Huomenna pitäisi sitten kuulemma myrskytä ihan kunnolla. Tänään on ollut harmaa päivä, mutta ei ole satanut. Nyt kun kello on 18.10, lämpötila on +11 astetta. 

Tänään sen toisen lintulaudan alla vieraili kolme rouva fasaania ja herrafasaani ja harakka ja itse lintulaudalla ne normi varpuset, sinitiaiset ja talitiaiset sekä yksi ( ainakin ) metsätiainen.

images-normal.jpg

Siis tuollainen heppu. Ja ainakin yksi käpytikka. Kuhina on siis ollut aikamoinen. 

Minulle tuli toissapäivänä aikamoinen ongelma. Asiahan on niin, että NaNoWriMoon on aikaa enää muutama päivä. Minä sitten viisaana vierailin eräillä prompt-sivustolla ja lueskelin sitä sivustoa ja mieleeni jäi sitten kaksi sanaa. KAKSI sanaa. Mutta ne sanat olivatkin sitten sellaista sitkeää muotoa ja ennenkuin ehdin mitään muuta, huomasin että niistä kahdesta sanastahan saa nimen kahdelle uudelle fanfictionille. Hieman muokkaamalla. No, se nyt ei todellakaan ole hyvä idea alkaa miettimään uutta fanfictionia, saatika sitten kahta uutta fanfictionia NaNon alla, jolloin pitää kirjoittaa 50,000 sanaa kuukaudessa. Kun pitää keskittyä siihen että saa sanamäärän täyteen, ei voi tuhlata ajatuksiaan sellaiseen.

Neitikissa nukkui taas sohvalla yönsä. Kyllä hän taas siirtyy sängylle, kunhan ilmat tästä taas viilenevät. Herrakissa taas nukkui sängyllä. Kissatelkka ei tainnut olla tänään käytössä kun on ollut tuulista myös. 

Ihan jännittää mitä LivBoxista paljastuu. Kohtahan ne postitetaan taas ja tämä on ensimmäiseni. 

Vaikka kuuta ei kenties tänään näykään, 23 päivää vanha kuu on 35% vähenevä sirppi. 

Huomenna nimppareitaa viettävät: Alfred ja Urmas, ruotsinkielisistä: Alfred, saamenkielisistä: Áivvit ja ortodoksisista: Anastasia, Asta, Maria, Nasti, Aapo ja Aappo. Mukavaa nimipäivää.