Tai, no, sanotaanko vaikka että niiden hoidosta. Omieni siis ainakin. Ne kun ovat niin ohkaiset ja hauraat. Kaiken värjäämisen takia. Nyt väri on tietysti jo kulunut pois. 

Sain joskus aikoja sitten jossain arvonnassa Pantenen hoitavaa hiusvaahtoa

pantene-pro-v-full-and-thick-lightweight 

Tuollaisen pötikän. Olen laittanut sitä joka toinen päivä hiuksiini, suihkun jälkeen. Sen pitäisi kai jotenkin tuuheuttaa hiuksia tai jotain. Ei ole auttanut. 

Ostin joku aika sitten Xtran halpis shampoota, koska ajattelin vähän nuukailla. 

IMGP0564b-normal.jpg

2 in 1 omasta mielestäni tarkoittaa että mukana on myös hoitoaine. Tuon ostin myös sen takia, että se on noin iso pullollinen. Ei tarvis vähään aikaan ollut ostaa. No, hoitoaine smoitoaine. Tuon kun vaahdottaa tällaisiin hauraisiin ( huomaa että PITÄISI sopia KAIKILLE hiuslaaduille ) ohkasiin hiuksiin, ne menevät aivan jäätävään takkuun eikä tuossa mitään hoitoainetta mukana ole. Hoitoainehan silottaa hiukset. No ei, tuon kanssa tarvitsee vielä erikseen hoitoaineen. 

Joten, JOS tahtoo välillä nuukailla, hyvä halpisshampoo ja hoitoaine on Rainbown aineet.

IMGP0565c-normal.jpg

Tämä siis hoitoaine värjätyille hiuksille. Samanlainen punainen kuvio on siis shampoossa. Mutta ryhmään kuuluu aineet myös esim. normaaleille hiuksille. 

Xtra-tökötin loputtua, ostin uutta shampoota ( onneksi on jo ihan finaalissa ).

IMGP0563a-normal.jpg

Sunsilkin Co-Creations. Lupaa poistaa hiuksista epäpuhtauksia ( duh, mitä varten shampoo muuten olisi keksitty ) ja alkaa korjata hiusta sisältäpäin. Katsotaan nyt mitä tapahtuu. 

Sateisen aamun ja ihanan aurinkoisen iltapäivän jälkeen ( vaikka tuulista toki oli ), lämpötila ulkona on kello 18.19 aikaan +8 astetta. 

Kissoilla on ollut taas ihmettelemistä kissatelkkarissa. Lintulauta oli ihan tyhjä ( yksi tirppa jo kyttäsi häijyn näköisenä ruusupuskassa kun tulin ) ja talipallokin on melkein syöty. Piti laittaa siis lisää ruokaa laudalle. Toisen laudan alla kävi tänään taas harakka ja talipalloissa niitä normi varpusia ja tiaisia. Yöt on vietetty tiiviisti palvelijan ( minun ) sängyllä ja nyt herrakissa koisaa patterin vieressä tuulikaapissa ja neitikissa tuossa sohvalla. 

20 päivää vanha kuu on 63% vähenevä kuperakuu ja se on lähellä Jupiteria yöllä. 

Nimipäiviään viettävät tänään:Sointu, ruotsinkielisistä: Yvonne, saamenkielisistä: Soabá, ortodoksisista: Marko ja epävirallisia nimipäiviään viettää: Melodia. ONNEA KAIKILLE NIMPPARISANKAREILLE. 

Huomisen nimipäiväsankareita ovat: Niina, Nina, Amanda, Manta ja Ninni, ruotsinkielisistä: Amanda, Nina ja Ninni, saamenkielisistä: Amándá, ortodoksisista: Dimitri, Miska ja Mitja sekä epävirallisia nimipäiviään viettävät: Ami, Mandi, Manna, Menna, Ninna ja Nia. ONNEA KAIKILLE HUOMISEN NIMPPARISANKAREILLE.