Tänään oli taas kynsienlakkauspäivä. Kynsien lakkaaminen on ainoa asia jolla tämä leidi näyttää naisellisuutensa. Kauniit kynnet ovat kuin koru. Ja koska leidi ei meikkaa muuten eli pistä pakkelia nassuunsa, pidän siitä että lakkaan kynnet viikoittain eri värillä. ( Tosin nyt meni vähän pidempään ). Ensin ajattelin että tekisin LivBoxin Blogista otetun vesimarmoroinnin mutta en sitten viitsinyt etsiä löytänyt kunnollista mukia jota olisi ilennyt käyttää tässä tapauksessa. Kaikki mukini kun ovat sellaisia joista juon jotain, eli niitä ei voi käyttää kaudeuden hoidossa. Mutta kyllä minä vielä tulevaisuudessa teen tuonkin. Joten lakkasinkin kynteni vain vaaleanpunaisella lakalla. IMGP0562-normal.jpg

No, päivä on ollut tänään syksyinen. Kello 17.48, lämpötila on +3 astetta. Huomenissa pitäisi alkaa satamaan, joten luulisi että alkaisi jo vetämään pilveen, ja lämpötila kohoamaan. Mutta näköjään ei vielä. 

Neiti ja herra nukkuivat taas tyynyllä ja kyljessä. Alkaa olemaan kai niin viileää että kissatkin tykkäävät nukkua sängyssä, eikä missään muualla. Tänään kissatelkka ei ollut toiminnassa koska tirpat eivät oikein diggaa talipallerosta ja lintulaudan siemenet olivat ehtyneet. Nyt täytin sen ja taas näkyy kuhisevan. 

Kuu on tänään 17 päivää ja 87% vähenevä kuperakuu. Se on myös lähellä Aldebarania yöllä. Aldebaran on Härän tähdistön kirkkain tähti, härän punainen silmä ja sen ( Aldebaranin ) etäisyys meistä on vain 65 valovuotta.

Nimipäiviä tänään: Anette, Anita, Anitta, Anja, Anniina, ruotsinkieliset: Anita ja Anja, saamenkieliset: Ánet, ortodoksiset: Erkki ja epäviralliset: Anetta, Annina, Anri, Jannina, Nita ja Nitta.