Vuonna 2006, Leidi aloitti uuden, hauskan harrastuksen. Sen nimi on POSTCROSSING. Siitä oli silloisessa NYT-liitteessä pikkuinen juttukin.

Leidi sai ihan ensimmäisen korttinsa Saksasta, Bremerhavenista, Marnielta, 31.7.2006. Hän oli oletettavasti lähettänyt sen 27.7.2006.

 

Kortissaan Marnie kirjoittaa että kortti on hänenkin ensimmäisensä Postcrossingin kautta. Hän myös sanoo että on melko varma että pitäisin Bremerhavenista koska heillä on paljon ukkosia ( mainitsin profiilissani pitäväni ukkosista ). Ja hän myös sanoo että Kahden keikka, Ein fall für zwei, on hänen mielestään typerä. Olin kertonut pitäväni kyseisestä sarjasta profiilissani. Että kiva kortti, mutta "loppukirjoitus" pilasi ilon.

Toisen korttini sain myös Saksasta, 4.8.2006, Steffiltä.

Hän pahoitteli että hänellä ei ole korttia Frankfurtista ( lempparikaupunkejani Saksassa, kerroin profiilissani ) mutta toivoi että pidän tästä kortista myös koska siinä näkyy lempielementtini vesi, meren muodossa. Ja hän toivotti "Hyvää Postcrossingia", kuten crossarit yleensä tekevät.

Kissat muuten voivat hyvin. Neiti on hieman rapsutellut itseään ja hänellä on pieniä kaljuja alueita jaloissa, mutta muuten ihan hyvin pieni voi. Herra taas voi paksusti ja on ulkoillessa intoutunut oikein menemään ja tutkimaan paikkoja. Ja Leidillä itsellään on koulu taas alkanut.