http://www.youtube.com/watch?v=NeMo7_l2h8Y 

Yhtä mahtava biisi kuin Den glider in. Mutta leidi ei nyt tullut niitä kehumaan. Leidi ajatteli postata ihan toisenlaisen kehupostauksen.

Jokin aika sitten leidi heitti nimensä Pirkan ( KLIK ) sivulle ja tilasin näytemaistiaispakkauksen uutta kaffetta. Kahvi saapuikin sitten aikanaan. Leidi oli aluksi että ei, suodatinjauhatusta ( leidi kun yleensä käyttää keitimessään pannujauhatusta ). No, leidi sitten keitti siinä tsufeet kyseisestä näytteestä ja yllätys oli iloinen. Kaffesta ei jäänyt kitkerää jälkimakua suuhun kuten niin yleensä tapahtuu suodatinjauhatuksella. Kaffe maistui miltä pitikin ja maku jotenkin vain haipui mukavasti suusta ilman pahaa jälkimakua. Ostaisin kyseistä tuotetta jos sitä olisi tarjolla Takamaiden ainoassa kyläkaupassa.

Sitten risuja osastoon. Leidin annoy-ilmaisin pärähti kilkattamaan huippulukemia Subin erään mainoksen kohdalla. Kyse on uudesta salmiakkijädestä. Kaikki ovat varmaan kyseisen kommersialin bonganneet. Mainoksessa ei ole muuta pahaa kuin henkilöt ja äänimaailma. Suomalaisten henkilöiden mässytys ja lutsutus vetivät ärsytysviisarin nousuun, mutta varsinainen kilkatus alkoi kun scriiniin pasahti ulkomaalainen naishenkilö. Leidi kyllä ymmärtää että eri maissa on eri makukulttuurit, mutta tämän naikkosen käyttäytyminen...MURRÄYH. Typy maistoi salmiakkiherkkua kärpäsenkakan kokoisen sirun eikä edes kunnolla maistellut tai nielaissut sitä kun naama meni sitruunalle ja alkoi vahvasti näyttää siltä että tulee suukakka eli värikäs haukotus aka oksu. Toinen ulkomaalainen sentään pureskelee ja nielaisee jäden ennenkuin alkaa hoke "Oh fuckia". Nauraen, may I add.

Toiset, hölökohtaiset risut saa Iltalehden ja Iltasanomien alkuviikon ( siis viimeviikon ) lööpit. Isolla julistettiin kuinka Kristillisten Räsäsen tytär lähtee vapaaehtoistyöhön Afrikkaan. Ei mikään uutinen että heikäläisten vesat lähtevät johonkin tuollaiseen maahan tekemään vapaaehtoistyötä. Ei jaksa edes kiinnostaa. Miksei kukaan kirjoita jos joku tavallinen tallaaja lähtee tekemään jotain samantapaista työtä jonnekin muualle. Tai jotain.

Sitten vielä samoissa lehdissä pienemmällä tiedettiin kertoa että entisen ralliautoilijan tytär valloittaa mallimaailman. Pimatsu näytti ihan normitypyltä. Ei miltään suuren maailman Tyra Banksiltä tai edes supisuomalaiselta Saimi Hoyerilta tai Ninja Sarasalolta. Lähinnä tuli mieleen sana BORING.