Virallisesti todella, royally pissed off, koska projektityömme meni vielä odotettuakin huonommin. Joudumme täydentämään kolmea henkilöä, koska työ ei ollut täydellinen ( paremman sanan puutteessa ). Ja voi v*tun opettajat. Pitävät lellipentuopiskelijoita. Ja juuri tämä eräs f*cking mulkvisti, omasta ryhmästäni on sellainen lellipentuopiskelija. Juuri hänen vikansa se on että tämä meni päin honkia koko työ. Mutta opettajat suuressa viisaudessaan eivät huomaa sitä, eivät edes halua. Ei tietenkään tässä henkilössä ole mitään vikaa, meissä muissa on.

Ja eräs luokkatoverini näki seminaaripäivänä, jolloin esitimme työmme, että yksi näistä opettajista arvioi tämän kyseisen opiskelijan työpanokseksi K3 eli parhain muka. Ja kaikki muut luokkakaverit olisivat antaneet numeroksi korkeintaan H2 ellei vielä huonomman. Kukaan ei pidä tästä kyseisestä henkilöstä ( paitsi opettajat ), kukaan ei halua häntä ryhmäänsä, eikä seuraansa. Tämä kyseinen oppilas vaan sitten tunkee mukaan. Sitä sitten on pakko sietää häntä, koska jos ei, niin varmasti kyseinen tyyppi menisi itkien kertomaan opettajille kuinka häntä kiusataan. Siis voi perseen suti. Tämä kyseinen opiskelija ei muutenkaan tajua mistään mitään. Hän on jo kaksi kertaa jättänyt kesken tämän kyseisen linjan, mutta silti hänet otetaan aina mukaan. Ja hän on valinnut koulutusalakseen sellaisen alan, johon minä en ainakaan häntä päästäisi, juuri näiden keskeyttämisien takia.

Ilma oli tänään surkea. Satoi, oli harmaata ja sumuista. Huomenna sataa edelleen. Ei jaksaisi enää sitä, eikä koulua. Oli ihan pirun lähellä etten hakenut sellaista vaaleanpunaista erolappua, kun kuulin opettajien arvostelut työstämme. Sen jälkeen teki ihan mieli lähteä tunneilta, ottaa omaa lomaa. Ihan sama, whatever. Vituiksi se kuitenkin menee, joten menköön. Ja koska meillä alkaa vielä kaikenlisäksi työssäoppiminen, miten pirussa ehdin täydentämään mokomaa paskaa. Tahtoisin vain tietää.