Look inside,
Look inside,
Your tiny mind.
Then look a bit harder,
cause we're so uninspired.
So sick and tired.
Of all
The hatred you harbor,

So you say
It's not okay to be gay,
Well I think
You're just evil.
You're just some racist.
Who can't tie my laces,
You're point of view
Is medieval

Leidi hyppäsi suurinpiirtein kattoon nähdessään/kuullessaan sossujen uuden vaalimainoksen. Voi pyhä yrjö sentään. Todettakoon tässä vaiheessa nyt sitten että leidi ei ole mikään lasten suuri ystävä. Joten tämä kyseinen mainos sai leidin sapen kiehumaan. Voi prkl. Sossujen tavoite on keventää lapsiperheiden verotusta jos he pääsevät seuraavaan hallitukseen. NO KUKA SE SITTEN MAKSAA NE LOPUT VEROT JOTKA KEVENNETÄÄN LAPSIPERHEILTÄ? No, opiskelijat muun muassa. Muutenkin pienituloisina, opiskelijat pannaan kärsimään lapsiperheiden puolesta. Siis muun muassa opiskelijat. Jälleen yksi perskutin hyvä syy olla hankkimatta kakaroita. En minä ainakaan haluaisi muiden kustannuksella saada pudotettua verojani.

Tuo ylläoleva laulun pätkä on sitten taas suunnattu ikiärsykkeelleni, kirkolle ja kristityille. Leidillä oli vielä viime kesänä ilmo kristillisellä deittisivustolla. Kirjoittelin siellä ihan rauhassa blogia kunnes eräänä päivänä, sivuston admin päätti estää pääsyni omaan blogiin, vedoten siihen että olin mukamas kiroillut siellä ja rikkonut jotain apostolista uskontunnustusta vastaan. Kah, leidi ei kuitenkaan ollut kiroillut yhtään kyseisessä blogissa eikä ymmärrä miten on voinut mitään vastaan rikkoa. No, poistin koko profiilin. Paska paikka koko sivusto. Mutta ymmärrän hyvin kyllä miksi maankuulun homoillan jälkeen kirkosta erosi lössiä ja myös tuon lähes yhtä kuuluisan youtube-jutun, Älä alistu, vai mikä se nyt oli, jälkeen myös. Niin sopiva tuo laulun lallatus on kristityille ja kirkolle että oikein hykertelin kun tajusin sanat. Leidi eroaisi kirkosta hippulat vinkuen jollei se olisi niin pitkäveteistä ( leidi ei halua erota kirkosta netin kautta, mielessään eräs kauhukertomus naisesta joka erosi kirkosta netin kautta ja päätyi kirjoissa kuolleeksi, vaikka oli ihan elävä ). En siis halua päätyä kuolleeksi vaikka selvästi elän.

Toisinsanoen, leidiä ei ikinä saa äidiksi ja kristityksi vaikka kirkkoon vielä kuulunkin.

Sää on Takamailla taas erittäin ihana. Aamulla satoi saavista kaataen ja leidi kastui bussipysäkillä. Kouluun saapuessa, leidin tukka oli kuin petolinnun perse. Yhtä ruma. Päivä kului iltapäivää odotellen. Koulua piti olla puoli neljään, mutta iltapäivän opettaja jätti sitten saapumatta. Ja taas ketutti. Leidi soitti isille ja isi haki leidin. Huomenna olisi samaa ainetta koko päivä, jos siis opettaja suvaitsee ilmestyä paikalle. Kapinamieli oletettavastikin ja ymmärrettävästi, kytee koko luokassa, kyllä tämä sen verran paska veto oli.

Onneksi mussut sentään lohduttavat.