Ei ole enää tätä vuotta jäljellä kovinkaan paljoa. Viiden ja puolen tunnin kuluttua, vaihtuu 2010 vuodeksi 2011. Ulkona on alettu ampua jo raketteja, mutta eipä niitä taida kovin hyvin nähdä kun on pilvinen ilma. Minä vietän tämänkin illan kotona, kissojeni kanssa. Niitä ei raketit häiritse. Harmi niitä eläimiä joita ne häiritsevät. Se ei ole kivaa niiden kannalta. ( taas poksahti )

No, tänään kudoin taas aika pätkän. Kudelma on melkein 30 senttiä pitkä jo ( ellei olekin, en ole mitannut sen jälkeen kun kutomisen lopetin ). Yritys laittaa tähän kuva säärystimestä, voi olla hieman valottunut koska otin sen puhelimellani.

1293813364_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Siinä siis se kuva. Toivottavasti näkyy. Joo. Mutta siis, lankana olen käyttänyt jotain vanhaa Seitsemän veljestä ja puikot ovat erittäin kierot sukkapuikot. En edes tiedä minkä kokoiset, mutta hyvin noilla on tullut toimeen. Seuraava haaste kun toisenkin säärystimen olen saanut kudotuksi, olisivat ehkä lapaset tai sukat. En tiedä vielä kummat.

Karvahanurini, kissaherrani Mökö katselee radion päältä ikkunasta ulos, pamauksia ja neitinöttinen oli jossain piilossa, ja ilmestyi sieltä kun aloin huudella. (pokspoks) Mokoma karvanakki.

Hyvää uutta vuotta ja vuosikymmentä nyt sitten kaikille ja jokaiselle. Lapselle, aikuiselle, lemmikille. <3