Viides viikko alkaa ensi viikolla. Viides ja viimeinen työssäoppimis viikko. Final Countdown. Ja näytöt olisivat vissiin tiistaina ja keskiviikkona. Mutta toinen ohjaajistani sanoi että ei siinä mitään, olen tehnyt niin hienosti töitä että pääsen ihan varmasti läpi. Ja keskiviikkona olisi vielä hampilekuri. Ewww. Mutta kun viiime kuussa ( muistaakseni ) minulta lohkesi hampi ja nyt se sattuu kun sillä puree, joten en pysty pureskelemaan melkein ollenkaan oikealla puolellani. Olen melko varma että sille hampaalle ei voi tehdä mitään muuta kuin poistaa se, se nimittäin taitaa olla ihan irti. Heh, rako jää sitten alhaalle, mutta se ei edes ole mikään sexy-rako vaan ammottava rako sivulla. Ja vikan työssäoppimis viikon jälkeen olisi sitten ihan mukava, pitkä viikonloppu koska kuudes päivä on itsenäisyyspäivä ja se on koulusta vapaata.

En ole taas vähään aikaan viitsinyt kirjoitella tänne koska täällä minun blogissani ei kuitenkaan käy ketään enkä tiedä millä ketään houkutella. Ja jos täällä käykin, heistä ei jää mitään jälkeä, koska kukaan ei kommentoi kirjoituksiani eikä mitään. Kyllä, minä aion jatkaa tämän blogin kirjoittamista, mutta harvaksi se käy koska kellään ei ole mielenkiintoa tätä kohtaan. Ketuttaa toisaalta kirjoitella tänne ilman että ketään kiinnostaa, mutta tämä nyt vain sattuu olemaan ainoa paikka enää jossa voin kirjoitella koska toisesta paikasta jossa kirjoittelin, minun kirjoituksiani ei suvaittu. Nimeltä mainitsematon deittisivusto, jossa pidin myös blogiani, oli kuitenkin ihan paska paikka.

Talvi taisi sitten tulla todellakin jäädäkseen. Tällä hetkellä on ihan mukavasti pakkasta, jotan lumi taitaa jäädä maahan.

Kissat taitavat molemmat nukkua. Toinen radion päällä ( neiti siis nukkuu siellä, mutten ole varma nukkuuko, koska en näe häntä. Verhot estävät näkyvyyden ) ja herra vieressäni sohvalla.