Viikko takana jo koulussa oloa. Ensi viikolla vain neljä päivää koulua. Sitte syysloma. Syysloman jälkeen viikko koulua ja sitte seuraavaan työssäoppimiseen, seuraavaan orjatyöhön. Edellisestä työssäoppimisesta sain kokonaisnumeroksi H2:sen. Parissa kohtaa sain T1:sen koska en kysellyt tarpeeksi. Ja paskat sanon mie. Minusta sitä kyselemistä painotettiin liikaa. Mie en osaa kysellä, en keksi mitään kysymyksiä ja sen takia saan T1 numeroksi parista osa-alueesta. Jäkäjäkä.

Ensi viikolla saan nähdä Marco Bjurströmin livenä. Naurakaa vaan kuka haluaa. Minusta hän on ihana. Marco pitää jonkun luennon koulupaikkakunnallani ja menemme puolen luokan kanssa katsomaan ja kuuntelemaan häntä. Toinen puoli saa tyytyä kakka-Diili-Juhana Helmenkalastajaan. Haukotus. Ei vois vähempää tollanen äijä kiinnostaa. Vaihtoi nimensäkin tohon naurettavuuteen.

Kissat. He nukkuvat. Kollinpullukka nukkuu sohvalla, käteni päällä ja pieni neitini radion päällä. Heille sanon aina lähtiessäni että olkaa kauniisti ja varovaisesti täällä, ym ja ilmoitan että palaan silloin ja silloin. Ja melkein aina jompikumpi tai kummatkin odottavat ikkunan takana killittäen. Ja aina tulevat vastaan ovelle.